Den officielle Facebook-side for Studio Ponoc og Hiromasa Yonebayashis Mary and the Witch’s Flower (Mary to Majo no Hana) anime film offentliggjorde her fredag at Hana Sugisaki (Marnie, live-action Blade af Immortal) vil spille hovedpersonen Mary.

Mary and the Witch's Flower anime film trailer

De afslørede en ny trailer, som er tilgængelig i en japansk udgave og en engelsk-tekstet version. Den japanske trailer afslører, at filmen får premiere i Japan den 8. juli, og den engelske trailer viser at den kommer engang i 2017.<

Japansk trailer

Engelsk trailer

Hiromasa Yonebayashi, der instruerede Studio Ghiblis Arrietty og Marnie instruerer Mary og Heksens Blomst, og står også for manuskriptet til filmen sammen med Riko Sakaguchi, der skrev manuskriptet til Isao Takahatas Eventyret om Prinsessen Kaguya. Takatsugu Muramatsu (Marnie) står for musikken. Yoshiaki Nishimura er krediteret som producer. Personale siden på filmens hjemmeside bemærker endvidere, at mange tidligere ansatte fra Studio Ghibli har sluttet sig til Ponoc i filmens produktion.

Filmen er baseret på Mary Stewarts bog The Little Broomstick. Studio Ponoc undersøgte steder i Shropshire, Storbritannien, stedet for den oprindelige roman. Amazons beskrivelse af den oprindelige The Little Broomstick romanen beskriver historien:

Det er Tib den sorte kat, der fører Mary til den mærkelige blomst i skoven. Da hun opdager et lille kosteskaft kort efter, bliver hun overrasket over at se det bevæge sig.
Før hun kan samle sine tanker flyver det hende over trætoppene, over skyerne, og til Endor College, hvor: “Alle Undersøgelser Ledet af en Kompetent stab af Fuldt-Kvalificierede Hekse”. Her opdager hun tegn på et forfærdeligt eksperiment i transformation – deformerede og mutant dyr fængslet i bure. I det øjeblik flyver hendes kostskaft væk, og hun indser, at Tib er blevet fanget. Hun vender tilbage til kollegiet den følgende dag, hvor hun formår at befri dyrene, men ikke før chefen for kollegiet, Miss Mumblechook, og hendes kollega, doktor Dee, har set hende. Mary formår at flygte … men det onde par er i hælene på hende!

Nishimura grundlagde Studio Ponoc den 15. april, 2015. Nishimura opkaldte studiet efter det kroatiske ord for “midnat”, som betyder begyndelsen på en ny dag. Nishimura forlod Ghibli i slutningen af 2014. Yonebayashi forlod også Ghibli omkring samme tid. Yonebayashi har tidligere udtalt, at han ønskede hans næste film at være “modsat” af Marnie.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,