Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens afstemning: Deathmatch – Modvillige dæmoniske katte beskyttere

Ugens afstemning: Deathmatch - Modvillige dæmoniske beskyttere

Det er nogen tid siden vi har haft afstemninger her på siden sidst, delvis fordi deltagelsen var yderst varierende delvis fordi de tog mere tid at lave end man skulle tro. Derfor prøver vi et nyt format den næste tid med ugentlige “deathmatches”, hvor der kommer en ny op om ugen mellem to anime person der har en del ting til fælles. Vi kan så om et halvt års tid tage en stor “battle royale” mellem de mest populære personer.


Vi lægger ud med to populære mere eller mindre dæmoniske katte-lignende væsner der beskytter “deres” respektive unge mænd: Nyanko-sensei, den tykke, sake-elskende katte-agtige youkai fra Natsume’s Book of Friends (Natsume Yuujinchoui) mod den brutale, dæmoniske tiger-agtige Tora fra Ushio and Tora (Ushio to Tora).

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er den anden trailer for fjerde sæson af den populære serie, der begynder til vinter 2023.

Cosplay og mode

Lum og Ataru i deres 2022 udgave reklamerer for sko.

Anime

De første 10 afsnit af anden sæson af Record of Ragnarok anime adaptionen kommer på Netflix den 26 januar.

Anime

Handymanden drager ud på sin færd til januar 2023.