Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Character Vocal Series 01 – Hatsune Miku V4X 1/8

Character Vocal Series 01 - Hatsune Miku V4X 1/8
Character Vocal Series 01 - Hatsune Miku V4X 1/8

Den søde elektroniske diva er tilbage i et helt ny outfit!

En 1/8 skala figur af Hatsune Miku V4X, den opgraderede stemme synthesizer, der giver mulighed for mere naturlig og udtryksfuld sang! Figuren er baseret på de vigtigste illustrationer til Hatsune Miku V4X udført af iXima hvilken viser Miku i en smuk, elegant stilling! Hendes ungdommelige krop har et dejligt blød udseende, som står i kontrast mod det skarpe udseende af hendes klassiske, store rottehaler. Vær sikker på at tilføje hende til din samling og nyde charmen af den helt nye Hatsune Miku!

“Character Vocal Series 01 – Hatsune Miku V4X” 1/8 skala figuren er ca 22 cm høj, modelleret af Akane Jouge (knead) og malet af Ekoshi. Hun er planlagt til udgivelse af Good Smile Company til januar 2018, så du bliver nødt til at vente et stykke tid påhende. Hendes vejledende pris er 8900 ¥ men AmiAmi tager kun 7170 ¥. Du kan sikkert finde hende et andet sted til en billigere pris også.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X