Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Japan generelt

1 ud af 4 mænd, 1 af 7 kvinder i Japan er stadig ugifte i en alder af 50

1 ud af 4 mænd, 1 af 7 kvinder i Japan er stadig ugifte i en alder af 50

Næsten 1 i 4 mænd og 1 i 7 kvinder i Japan var endnu ikke gift i en alder af 50 i 2015. Det er et klart tegn på, at japanerne i stigende grad ikke blive gift.

Rapporten viste at andelen af personer, der aldrig har giftet sig i en alder af 50 ramte rekordhøje 23,37 procent for mænd, op 3.23 procentpoint fra den foregående undersøgelse i 2010, og ligeledes en rekord på 14,06 procent for kvinder, op 3,45 point.

Tallene var i skarp kontrast til en 1970-undersøgelse, der viste at 1,70 procent af mændene og 3,33 procent af kvinderne havde var ugifte i den alder.

Dataene, der udelukker folk, der var skilt eller separeret ved en ægtefælles død efter alder 50, frigives hvert femte år baseret på en national folketælling.

En anden undersøgelse udgivet af det statslige institut sidste år viste mest ugifte mennesker ønskede at blive gift, men mange angav en mangel på penge som en forhindring.

I denne undersøgelse, som var målrettet personer i alderen 18 til 34, svarede 86 procent af mandlige respondenter og 89 procent af de kvindelige respondenter at de håbede på i sidste ende at blive gift, mens mere end 40 procent sagde at det at have penge til ægteskab var en forhindring, de havde brug for at overvinde.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Japan generelt

En fængende reklame video for Kagoshima City og området omkring byen.

Manga og bøger

En popular manga skaber er blevet gift, en anden tegner noget helt andet end han er kendt for og der er også børnehaver i...

Mad

De kan købes i Japan fra 16 februar for 240yen (13,5kr).

Japan generelt

Forlystelsesparken Universal Studios Japan og The Pokémon Company annoncerede sidste onsdag et nyt langsigtet partnerskab, og det første af deres “flere” samarbejdsprojekter kommer i...