I årets 20ende nummer af Shueishas Weekly Young Jump magasin blev det afsløret at fjernsyns anime serien baseret på SankakuHeads (Uzura Convenience, Arakure Neverland) manga Himouto! Umaru-chan får en anden sæson. Den anden sæson er planlagt til at blive vist på japansk TV her til efteråret med begyndelse i oktober.

Trailer

Folkene bag

Det vigtigste personale fra den første sæson vender tilbage, herunder anime studie Doga Kobo, instruktør Masahiko Ohta, serie script supervisor Takashi Aoshima og karakter designer Aya Takano. Ifølge beskrivelsen til teaser-videoen vil de vigtigste roller også vende tilbage (og det dækkert stort set alle i serien):

  • Aimi Tanaka som Umaru Doma
  • Kenji Nojima som Taihei Doma
  • Akari Kageyama som Nana Ebina
  • Haruka Shiraishi som Kirie Motoba
  • Yurina Furukawa som Sylphynford Tachibana

Billeder

Den officielle Twitter konto for serien afslørede et nyt billede i forbindelse med annonceringen af anden sæson af serien:

Himouto! Umaru-Chan får anden sæson til oktober 2017

Sankaku Head har også tegnet ny illustrationer for at fejre det:

Om serien

Himouto! Umaru-chan er en japansk manga serie lavet af Sankaku Head. Den begyndte at blive udgivet i Shueishas Seinen magasin Weekly Young Hop fra 2013. Den er blevet samlet til seks tankoubon bind. Et alternativ version blev udgivet i to kapitler i Shueishas månedlige magasin Miracle Hop i 2012.
En anime tv-serie udgave lavet af Doga Kobo blev vist på japansk TV den 9. juli til den 24. september 2015.
Et video spil blev udgivet til PlayStation Vita den 3. december 2015.
En anden sæson af anime-serien er blevet annonceret til oktober 2017.

Beskrivelse

Umaru er en berømt smuk 16-årig pige i byen, der bor sammen med sin ældre bror Taihei. Hun virker som en perfekt søster med en blidt hjerte, intelligens og popularitet, som alle beundrer. Så hvem ville tro, hvordan den sande Umaru er når hun erhjemme? Hun sover, spiller, ser TV, spiser junk food, drikker cola … det er næsten det eneste hun gør hjemme og overlader alt husarbejdet til sin bror.

Hendes camouflage er så perfekt, at når en af hendes klassekammerater besøger hendes hjem som en overraskelse og ser den ”sande Umaru,” lader hun som om hun er Umarus lillesøster. Taihei er altid påvirket af Umarus kløft mellem tilsyneladende ansigt og forkælet liv, men han kan ikke hade sin komiske og på en måde elskelige og søde lille søster!

Himouto! Umaru-Chan får anden sæson til oktober 2017

Kilde

Kategoriseret i: