Osomatsu-san Diorama

De seks Matsuno brødre som en enkelt figur!

Fra anime-serien ‘Osomatsu-san‘ kommer en speciel figur baseret på en original illustration af character designeren Naoyuki Asano, der indeholder alle seks af Matsuno-brødrene sammen! Illustrationen var baseret på anime-seriens åbningstema, hvor de seks brødre hopper ud sammen, og figuren fanger trofast den dynamiske følelse sammen med en detaljeret base og baggrund, der skaber en komplet scene for figuren!

Hver af figurerne er omhyggeligt modelleret til at fange deres unikke træk, samtidig med at man omhyggeligt afstemmer figuren som helhed for at skabe et højkvalitets kunstværk, som fans vil være stolte af at føje til deres samling! Uanset om du vælger at se det fra en afstand og nyd personerne som en gruppe eller i stedet se tæt på dine yndlingspersoner – gå ikke glip af denne fantastiske diorama figur!

“Osomatsu-san Diorama” er lavet af POLY-TOYS i samarbejde med SF Inc. under planlægning af Good Smile Company. Det er modelleret af Luu (Good Smile Shanghai) og Ekoshi. Det er planlagt til udgivelse til september 2017 til en anbefalet pris på 7900 ¥. AmiAmi tager dog kun 6470 ¥. Du kan sikkert også finde dioramaet billigere andre steder.

Skriv et svar