Nendoroid – Urusei Yatsura: Lum

20. april 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

“Ked af at lade dig vente! Jeg er Lum.”

Fra “Urusei Yatsura“, den populære mangaserie af Rumiko Takahashi, der har været populær i årevis, kommer en Nendoroid of Lum! Hun kommer med tre ansigtsplader, herunder et blidt smilende udtryk som hendes standard ansigt, et vredt udtryk til når hun giver hendes elskede et elektrisk stød samt et uskyldigt smil klar til at servere sin krydrede hjemmelavede madlavning til et intetanende offer.

Optional parts include electric shock effect parts, a dish featuring Lum’s spicy cooking as well as an alternate body part wearing a pink apron. Be sure to add the Nendoroid of one of the first ever alien heroines in anime to your collection!

“Nendoroid – Urusei Yatsura: Lum” figuren er modelleret af Tokyo Unique i samarbejde med Nendoron og er 10 cm høj som de fleste nendoroider. Hendes anbefalede pris er ¥ 4.800. AmiAmi tager kun ¥ 3.800. Du kan sikkert finde hende et andet sted til en billigere pris også.