Re:ZERO -Starting Life in Another World- Rem Wedding Ver. 1/7

21. april 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

“Jeg elsker dig, Subaru-kun”

Fra den populære anime-serie ‘Re:ZERO -Starting Life in Another World-‘ kommer en 1/7 skala figur af den yngre af tvillingepigerne – Rem! Hun er modelleret iført et bryllups outfit, der har både søde og sexede aspekter for fans at nyde! Vær sikker på at tilføje den elskede Rem til din samling og nyd en fremtid fyldt med lykke med Rem ved din side!

“Re:ZERO -Starting Life in Another World- Rem Wedding Ver.” 1/7 skala figuren er lavet af ABS plast og ca. 22 cm høj. Hun er modelleret af iTANDi / Koudai Abe (Fenrir) / Mitsuru Saito (phat!) og malet af Yutorinko / Takayama Hideki (phat!).
Hun er planlagt til udgivelse af Phat Company til september 2017 til en anbefalet pris på 12.960 ¥. AmiAmi tager dog kun 10.620 ¥. Du kan sikkert også finde hende billigere andre steder.