Top 10 vinter 2017 ud-på-natten anime

28. april 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Anime vises døgnet rundt i Japan. Og uanset popularitet af dets kildemateriale bliver nogle shows henvist til de sene timer. Det kunne være på grund af “uhensigtsmæssigt” indhold, eller simpelthen fordi visse shows er lidt sværere at retfærdiggøre i prime-tidspunkter.

Så hvilke af vinter sæsonen 2017s ud-på-natten shows er de bedste, ifølge fans? Goo Ranking bad deres læsere om at vurdere hvilke der var de bedste. Bemærk: det er kun shows, der passer ind i en halv time eller mindre tids-rammen.

Det er måske lidt sent at tage listen nu, men på den anden side passer det fint med at man nu kan binge-watche serierne.

Her er de ti bedste:

Andre der kom tæt på toppen var Chain Chronicle ~The Light of Haecceitas~, Hand Shakers og ACCA: 13-Territory Inspection Dept. Du kan se den fulde liste på Goo hjemmesiden.

Alle serierne nævnt på nær Scum’s Wish kan ses gratis og lovligt på Crunchyroll.

Kilde