En Nendoroid af den masochistiske Crusader!

Fra anime-serien ‘Kono Subarashii Sekai ni Syukufuku wo! 2 ‘(KonoSuba2) kommer en Nendoroid af den blåøjede, blondhårede masochistiske ridder – Darkness! Hun kommer med tre ansigts dele, herunder et fattet smilende udtryk, et euforisk udtryk med en lille rødme på hendes kinder og et bekymret, rødmende udtryk, der får dig til at spekulere på, hvad hun forventer!

Valgfrie dele omfatter hendes sværd såvel som artikulerede armdele, der giver mulighed for alle mulige forskellige former for stillinger. Derudover er der også to flyvende kålmonstre samt en alternativ overkropsdel med hendes tøj beskadiget. Sørg for at vise hende med den tidligere annoncerede Nendoroid Aqua og Nendoroid Megumin!

“Nendoroid – KonoSuba 2: Darkness” er 10 cm høj, ligesom alle nendoroids, og vil blive udgivet af Good Smile Company, ligesom de fleste nendoroids. Hun er planlagt til udgivelse til oktober 2017. Hendes anbefalede pris er 4.500 ¥. AmiAmi tager dog kun 3.640  ¥. Du kan sikkert finde hende et andet sted til en billigere pris også.

Kategoriseret i: