Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Mad

Hi-Chew slik laves nu til is

Hi-Chew slik laves nu til is

Det klassiske japanske slik firma Morinaga laver en af deres mere populære sliktyper til en is. Fra mandag den 29 maj vil man kunne købe Hi-Chew ispinde med drue smag i convenience stores i Japan. Hi-Chew slik er populært i Japan, og endda i udlandet, kendt for dets faste, bløde tekstur og søde og sure frugtagtig smag.

Ligesom slikket har isbaren to lag – et blødt, kremet indre centrum omgivet af en sød, lidt tær druesaft udenfor. Baren vil indeholde ægte frugtsaft ligesom det originale slik også gør, så fans af Hi-Chew vil helt sikkert nyde denne cool ny udgave af deres yndlings-slik.

Hi-Chew is blev solgt sidste år i “familiepakker”, men i år har firmaet besluttet at sælge dem individuelt, hvilket gør det mere attraktivt for dem, der ønsker at prøve isen. De vil koste 130 yen hver plus skat, og vil være tilgængelig i begrænset tid indtil midten af juli kun hos convenience stores i Japan.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X