Koi to Uso TV anime info

Her er noget info for den kommende Koi to Uso TV anime serie. Den begynder til juli.

Beskrivelse

Løgne er forbudt og kærlighed er dobbelt forbudt. I den nærmeste fremtid, når unge i Japan bliver seksten, bliver de tildelt en ægteskabspartner af regeringen. Folk behøver ikke at gå gennem besværet med at lede efter nogen, og alle accepterer, at landet vil finde en kompatibel partner for at gøre dem lykkelige. Yukari Nejima er femten år gammel. Han bor i et lille hjørne af landet, og kan bare ikke komme videre i livet. Både akademisk og atletisk er han under gennemsnittet. Men i ham skjuler han et hjerte, der brænder med lidenskab! I denne verden, hvor kærlighed er forbudt, hvad vil der ske med ham, når han bliver forelsket?

Folkene bag

  • Instruktør: Seiki Takuno
  • Animations produktion: Liden Films

Roller

  • Kana Hanazawa
  • Yui Makino
  • Ryota Osaka

Billede

Koi to Uso TV anime info

Kilde

Skriv et svar