Pringles får to ny unikke smage i Japan

Pringles får to ny unikke smage i Japan

Pringles Japan har lanceret de to ny smags varianter New York T-bone Steak og Eggs Benedict.

New York T-bone Steak skulle efter sigende smage salt ledende til grillet løg og hvidløg til den røgede smag af en saftig, grillet steak.

Eggs Benedict skulle smage som et blødkogt æg, den klistrede æggemasse kan både lugtes og smages. Igen er der en kraftig bi-smag af salt og grillet løg og hvidløg.

Jeg må indrømme at jeg personligt er noget skeptisk. Ud fra min erfaring er kartoffel-chips altid meget salte. Hvad end anden smag de har virker meget kunstigt. Dette er især tilfældet for kraftigt forarbejdede chips som Pringles, hvor der er mindre en 10% ægte kartofler i.
Ud fra beskrivelserne lyder det til også at være et tydeligt tilfælde her, men jeg har ikke lige tid til at tage til Japan for at tjekke. Og at sende noget så skrøbeligt som chips er jeg heller ikke så tryg ved – jeg vil have chips, ikke snulder.

Nogen I gerne ville smage? De danske smags-varianter virker nogle gange lidt kedelige i forhold til de japanske.

Pringles får to ny unikke smage i Japan

Kilde

Skriv et svar