“Jeg vil altid være ved din side, når du har brug for mig …”

Fra den populære anime-serie ‘Re:ZERO -Starting Life in Another World-‘ kommer en 1/7 skala figur af den yngre af de to søstre, Rem! Figuren er baseret på illustrationen tegnet af Shinichirou Otsuka til Rems fødselsdagsbegivenhed, der fandt sted i februar 2017. Det blide smil på hendes ansigt og udseendet i øjnene får det til at virke som om det bare er dig og hende, klar til at nyde lidt tid sammen til hendes fødselsdag.

Hendes babydoll-undertøj er lavet ved hjælp af gennemsigtige dele til en trofast gengivelse af den oprindelige illustration. Den nanobead-pude, hun sidder på, er inkluderet med figuren, med et originalt design baseret på hendes hårrpynt. Den kan bruges som en displaybase for et mere unikt display.

“Re:ZERO -Starting Life in Another World- Rem Birthday Lingerie Ver.” 1/7 skala figuren er modelleret af Layup (Kirukiru). Hun er planlagt til udgivelse af Kadokawa til november 2017. Hendes anbefalede pris er 13.500 JPY. AmiAmi tager dog kun 10.630 JPY dog. Du kan sikkert finde hende andetsteds billigere også.

Kategoriseret i: