Den væbnede munk tilknyttet Kouran.
Fra anime serien “Chaos Dragon” kommer en 1/8 skala figur af mestermorderen (assassin), der vil fjerne ethvert mål givet – Lou Zhenhua! Figuren er baseret på en original illustration af Shimadoriru, den originale character designer til serien.

Lou Zhenhua er blevet fanget i en fængslende pose, med de finere detaljer af hendes design trofast indfanget i figurform! Det fortryllede sværd “Qisha Tianling”, som hun refererer til som sin Herre, er inkluderet for hende at holde, og figurens base har et stort skelethoved for at bringe atmosfæren i serien frem i høj kvalitet, så fans kan nyde hende ved deres side!

Jeg må indrømme, at mens farvelægning på Lou er at glimrende, jeg kan virkelig godt lide de varme røde farver og alle deres nuancer i fordybningerne af hendes tøj og ellers blege hud, men hvad slår mig som rigtig godt, er kranierne …

“Chaos Dragon Sekiryuu Seneki – Lou Zhenhua” 1/8 skala figuren er ca 26cm høj. Hun er modelleret af Mamoru Manzoku (knead) og malet af Hiroyuki Hirose (Decomas Lab). Hun er udgivet af Good Smile Company. Hendes anbefalede pris er 17.800 JPY. AmiAmi tager kun 15.000 JPY. Du kan sikkert finde hende andetsteds billigere også.

Kategoriseret i: