Full Metal Panic! IV TV anime til efteråret 2017

Full Metal Panic! Invisible Victory anime kommer til foråret 2018

11. juli 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Full Metal Panic! IV TV anime til efteråret 2017Funimation, Metal Panic! light novel forfatter Shoji Gatoh og illustratør Shikidouji annoncerede på “Full Metal Panic! 15th Anniversary Panel” på Anime Expo at Full Metal Panic! Invisible Victory tv-anime serien får premiere til foråret 2018.

Panelet viste også en salgsfremmende video for den nye anime. Den salgsfremmende video viste, at light novel skurken Kurama og Amalgams soldat Lee Fowler vil debutere i anime form. Derudover vil Mao blive forfremmet til løjtnant med en ny uniform, og flere nye mecha – herunder anime udseende Cyclone – vil også fremkomme.

Den ny anime var oprindeligt planlagt til at begynde her til efteråret, men animeens officielle hjemmeside og Fujimi Shobos hjemmeside fjernede begge efterårs-angivelsen tidligere i år.

Kilde