Godzilla: Planet of the Monsters Anime Film Trailer

Godzilla: Planet of the Monsters Anime Film Trailer

14. juli 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Den første af de kommende Godzilla anime film, Godzilla: Monsters Planet (Godzilla: Kaijū Wakusei), får premiere i Japan den 17. november. Den vil senere i år blive streamet globalt på Netflix-tjenesten.

Plakat

Godzilla: Planet of the Monsters Anime Film Trailer

Den officielle hjemmeside har også afsløret den ny kaijū “Servum” der kommer med i filmen:

Godzilla: Planet of the Monsters Anime Film Trailer

Beskrivelse

Den sidste sommer af det 20. århundrede. Den dag lærer menneskene, at de ikke er den eneste hersker på planeten Jorden.

De kæmpe levende væsner “Kaijus” og den ultimative eksistens der ødelægger alle monstre: Godzilla dukker nemlig op. Gennem kampen mod kaijus, der varede i et halvt århundrede, har mennesket oplevet et kontinuerligt nederlag og planlægger endelig at flygte fra Jorden. I 2048 blev kun de, der blev udvalgt af A.I. Styret under centralstyrelsen, tilladt at borde det inter-laterale emigrant rumskib “Aratrum” på en rejse mod “Tau Cetus e”, en planet med en afstand 11,9 lysår. Imidlertid var de miljøbetingede forskelle mellem Jorden og Tau e, da de endelig ankom efter 20 år, langt over de forudsagte tal og den havde ikke et miljø, der anses for beboeligt for mennesker.

Den unge mand på emigrantskibet: Haruo, der så sine forældre slået ihjel af Godzilla foran hans øjne, da han var 4 år gammel, havde kun én ting i hans sind i 20 år: at vende tilbage til jorden og besejre Godzilla. Slået ud af muligheden for udvandring, da beboelses miljøet i skibet forværres, blev gruppen af ​​”Earth Returnists” ledet af Haruo flertallet. De bestemmer sig for at tage tilbage til Jorden gennem farlig langdistanse hyperspace navigation. Men på Jorden, da de vender tilbage, er der allerede gået 20.000 år, og det er blevet en ukendt verden med et økosystem regeret af Godzilla.

I sidste ende vil menneskene vinde jorden tilbage? Og hvad vil Haruo se ud over hans skæbne?

Roller

Godzilla: Planet of the Monsters Anime Film Trailer

Mamoru Miyano spiller Haruo Sakaki, hovedpersonen.Godzilla: Planet of the Monsters Anime Film Trailer

Takahiro Sakurai spiller Metphies, Exif alienen der forstår Haruo godt.Godzilla: Planet of the Monsters Anime Film Trailer

Kana Hanazawa spiller den kvindelige hovedperson Yuko Tani, der voksede op sammen med Haruo efter han blev forældreløs.Godzilla: Planet of the Monsters Anime Film Trailer

Tomokazu Sugita spiller Martin Lazzari, en optimistisk miljøbiolog, der arbejder med militæret.

Godzilla: Planet of the Monsters Anime Film Trailer

Yuuki Kaji spiller Adam Bindewald, en ung landingsskibs pilot, der respekterer Haruo.

Godzilla: Planet of the Monsters Anime Film Trailer

Junichi Suwabe spiller Mulu-Elu Galu-gu, en Bilsard alien.

Folkene bag

Godzilla: Planet of the Monsters Anime Film TrailerKobun Shizuno (Detective Conan: The Darkest Nightmare og andre Detective Conan film, Fist of the North Star: The Legend of Kenshirô, Fist of the North Star: The Legend of Toki) og Hiroyuki Seshita (Ajin, Knights of Sidonia) instruerer filmene hos Polygon Pictures. Gen Urobuchi (Puella Magi Madoka Magica, Fate/Zero, Psycho-Pass) fra Nitroplus er angivet som bag historiens koncept og manuskript. Urobuchi er også ansvarlig for seriens sammensætning sammen med Yūsuke Kozaki.

Hiroyuki Morita fungerer som assisterende instruktør, og naohiro yoshihira (“tady”) er teknisk instruktør. Naoya Tanaka og Ferdinando Patulli er produktionsdesignere og Yuki Moriyama designer personerne i CG. Mitsunori Kataama er model instruktør. Yukihiro Shibutani er art director og Hironori Nochi er color key artist. Satoshi Motoyama er sound director.

Trilogien er det første anime film projekt i Godzilla franchisen.

Kilde