Nendoroid – Haikyuu!!: Wakatoshi Ushijima

14. juli 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

“Det er ligegyldigt hvem de er. Vi vil udfordre dem.”

Fra den populære volleyball manga og anime-serien, ‘Haikyu!!‘, kommer en Nendoroid af Shiratorizawa High School Volleyball Clubs kaptajn kendt som den ubestridte mester – Wakatoshi Ushijima! Han kommer med tre ansigtsplader, herunder et standard selvsikkert udtryk, et udtryk der viser hans selvtillid under en kamp samt et smilende udtryk med lukkede øjne.

Nendoroiden giver dig mulighed for at genskabe en række mindeværdige scener fra serien og kommer også med en volleyball samt en speciel base så den ligner en volleyballbane. Han kommer også med effektdele til at vise ham når han rammer volleyballen med stor kraft til action stillinger samt en vandflaske til nogle mere afslappede stillinger. Sørg for at vise ham med de tidligere udgivne figurer i serien og nyd alle mulige forskellige situationer i Nendoroid størrelse!

“Nendoroid – Haikyuu!!: Wakatoshi Ushijima” er 10 cm høj som de fleste Nendoroider. Han er modelleret af Shichibee i samvirke med Nendoron. Han er planlagt til udgivelse til november 2017. Hans anbefalede pris er 4.400 JPY. AmiAmi tager dog kun 3.560 JPY dog. Du kan nok finde ham andre steder billigere også.