"Fireworks" anime filmen får premiere i 110 lande

“Fireworks” anime filmen får premiere i 110 lande

16. juli 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

"Fireworks" anime filmen får premiere i 110 landeHer er en trailer for den kommende Uchiage Hanabi, Shita kara Miru ka? Yoko kara Miru ka? (Fireworks, Should We See it from the Side or the Bottom?) anime film adaptation af instruktør Shunji Iwais 1993 live-action drama af samme navn.

Et presse event viste også traileren og afslørede i tirsdags at filmen vil blive distribueret i 110 lande og regioner. Med så mange lande er der en stor sandsynlighed for at den også kommer her i Danmark.

Filmen åbner i Japan den 18. august.

Roller

  • Suzu Hirose (The Boy and The Beast, live-action Chihayafuru) som Nazuna
  • Masaki Suda (live-action Princess Jellyfish, Gintama) som Norimichi
  • Mamoru Miyano (Steins;Gate, Chihayafuru, Yuri!!! on Ice) som Yūsuke
  • Kana Hanazawa som homeroom lærer Miura-sensei
  • Shintarō Asanuma som Junichi, en klassekammerat
  • Toshiyuki Toyonaga som Kazuhiro, en klassekammerat
  • Yuuki Kaji som Jin, en klassekammerat
  • Takako Matsu som Nazunas mor

Folkene bag

Hitoshi Ōne (live-action Bakuman., Moteki) skriver filmens script og Nobuyuki Takeuchi (nøgle animator på Chihiro og Heksene (Spirited Away), Penguindrum, Bakemonogatari) instruerer filmen hos studio SHAFT. Akiyuki Simbo (Puella Magi Madoka Magica, Nisekoi) fungerer som chef instruktør. Akio Watanabe (Nisemonogatari, Bakemonogatari) designer personerne, og Satoru Kousaki (Lucky Star, The Melancholy of Haruhi Suzumiya, Wandering Son) komponerer musikken. Iwai krediteres for det oprindelige værk.

Kenshi Yonezu og kvinders rap-sanger DAOKO står for temasangen “Uchiage Hanabi.” DAOKO laver også et cover af det originale dramas temasang “Forever Friends” for filmen. Iwai vil instruere en musikvideo til DAOKOs cover filmet på steder fra det originale drama.

Beskrivelse

Ōnes manuskript vil tilføre moderne elementer til Iwais originale historie. Filmen foregår en dag i sommerferien og følger en gruppe af drenge, der forsøger at se et fyrværkeri fra byens fyrtårn for at se om de ser runde eller flade ud fra siden. I mellemtiden modtager en af drengene, Norimichi, en invitation fra sit crushh Nazuna om at løbe væk med hende.

Kilde