No Game No Life – Shiro 1/8

“Omega godt arbejde!”

Fra anime-serien “No Game No Life” kommer en 1/8 skala figur af den yngre af de to ‘Blank’ gamer søskende – Shiro! Hun er modelleret med et spillekort i den ene hånd og skakbrikker i den anden med et legende smil på hendes ansigt, der viser, at hun ikke er bekymret for konkurrencen.

Hver eneste streng i hendes hår er omhyggeligt modelleret og malet med en strålende gradient, der ses i den oprindelige illustration for at fange hendes ikoniske udseende i figurform. Spilkortene og skakbrikkerne rundt om hende er alle en del af figuren og basen, og selve basen er mønstret som et skakbræt for fuldt ud at udfolde No Game No Life-atmosfæren! Sørg for at føje den ubesværede gamer til din samling og nyd hendes selskab, når du vil!

“No Game No Life – Shiro” 1/8 skala figur er cirka 19 cm høj inklusive base. Hun er modelleret af Kataharaitashi og malet af Ekoshi. Hun er planlagt til udgivelse af Good Smile Company til juni 2018, så der er næsten et år til at spare op til hende. Hendes anbefalede pris er 12.000 JPY. AmiAmi tager kun 9.450 JPY. Du kan sikkert også finde hende andetsteds billigere også.

Skriv et svar