Sword Art Online Alternative Gun Gale Online TV Anime Announced

Yōko Hikasa, Tomori Kusunoki star i serie baseret på Keiichi Sigsawa’s (Kino’s Journey) spinoff roman serie.

Historien følger Karen Kohiruimaki, en 183-centimeter høj universitetsstuderende, der er usikker på hendes højde og er dårlig til at beskæftige sig med mennesker i den virkelige verden. Hun går ind i Gun Gale Online med sin avatar, Llenn, som er mindre end 150 centimeter høj og kun går i lyserødt. Hun møder en smuk, brunhudet kvindelig spiller, der går under navnet Pitohui. De fungerede godt sammen, men en dag pressede Pitohui hende til at deltage i “Squad Jam”, et slag Battle Royale variation af Bullet of Bullets turneringen.

Sword Art Online Alternative Gun Gale Online TV Anime Annonceret

Link: www.animenewsnetwork.com/news/2017-09-30/sword-art-online-alternative-gun-gale-online-tv-anime-announced/.122102

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,