Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Sword Art Online Alternative Gun Gale Online TV Anime Annonceret

Sword Art Online Alternative Gun Gale Online TV Anime Announced

Yōko Hikasa, Tomori Kusunoki star i serie baseret på Keiichi Sigsawa’s (Kino’s Journey) spinoff roman serie.

Historien følger Karen Kohiruimaki, en 183-centimeter høj universitetsstuderende, der er usikker på hendes højde og er dårlig til at beskæftige sig med mennesker i den virkelige verden. Hun går ind i Gun Gale Online med sin avatar, Llenn, som er mindre end 150 centimeter høj og kun går i lyserødt. Hun møder en smuk, brunhudet kvindelig spiller, der går under navnet Pitohui. De fungerede godt sammen, men en dag pressede Pitohui hende til at deltage i “Squad Jam”, et slag Battle Royale variation af Bullet of Bullets turneringen.

Sword Art Online Alternative Gun Gale Online TV Anime Annonceret

Link: www.animenewsnetwork.com/news/2017-09-30/sword-art-online-alternative-gun-gale-online-tv-anime-announced/.122102

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X