Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Manga og bøger

“Kiss X Sis” skaber begynder ny manga serie her til december

"Kissxsis" Creator Launches New Manga Series This December

Mangaka Bow Ditama er kendt for at lave eksplicit ecchi manga – som alle er blevet lavet til anime.

Kiss X Sis er nok hans mest berømte værk i dag, men Fight Ippatsu! Juuden-chan!! og især Mahoromatic (på grund af at anime serien var lavet af det dengang enormt populære studie Gainax (Evangelion, FLCL, Gunbuster)) var også succesfulde da de blev udgivet. Ditama agter at føje en fjerde hit manga til sit CV, der får titlen Shougakusei wa Mama demo Ii desu ka? (Is It Alright if the Grade School Student is My Mom?).

Som titlen antyder bliver mangaen en “reinkarnations” historie. Dens hovedperson er en mand, der har problemer med forhold på arbejdspladsen. Netop da hans liv ikke ser ud til at kunne blive hårdere kommer en ung pige til ham og hævder at være en reinkarnation af hans mor.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X