Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Kengan Ashura Anime video og info

Kengan Ashura Anime video og info

Kengan Ashura Anime video og info

Baseret på mangaen af samme navn. Seiji Kishi instruerer anime projektet hos Larx Entertainment. En udgivelsesdato i 2019 er planlagt.

Beskrivelse

I mangaens historie satser virksomheder og købmænd store summer på at ansætte stridsmænd til ubevæbnede nævekampe. Vinderen tager alt i disse Kengan-konkurrencer, der stammer fra Edo-perioden. Købmænd bruger kampene som et middel til at løse tvister med hinanden.

Den stærke og mystiske Ōma Tokita, hvis kaldenavn er Ashura, går ind i disse kampe. Nogi Gruppens præsident Hideki Nogi holder sine ambitioner for sig selv, da han møder Ashura. Begivenheder begynder at virvle rundt om Kengan-kampene, når Ashura går ind i slæden.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X