Japansk firma laver virtuelle skygge kærester til at beskytte kvinder, der bor alene

Japansk virksomhed laver virtuelle skygge kærester til at beskytte kvinder, der bor alene

Ikke kun er Tokyo Japans største by med hensyn til befolkning, det er også hvor du vil finde de mest uddannelsesmæssige, økonomiske og kunstneriske muligheder. På grund af det tager unge til Tokyo, når de bevæger sig ud af deres forældres hjem for at komme tættere på deres arbejdsplads eller skole.

Fordi de fleste japanske mennesker ikke rigtig tænker på ideen om at have en værelseskammerat, opholder mange af disse unge sig alene, herunder unge kvinder. Men mens Tokyo er meget sikrere end store byer i mange andre lande, forekommer der forbrydelser, og kriminelle regner ofte unge kvinder, der bor alene for at være lette mål.

For at hjælpe med at løse dette problem, og også at lette bekymringerne hos kvindelige lejere, har Leo Palace 21 udviklet det, som det kalder Man on the Curtain-systemet, der vises ved 1:15 i videoen nedenfor .

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i: