Coachella vil genoplive X Japan-medlemmerne Hide and Taiji som hologrammer

Coachella musikfestivallen i Indio, Californien er kendt for en række ting, herunder festivallens beliggenhed der bringer svirrende varme og musikens hotteste kunstnere.

X Japans kommende optrædener på årets Coachella vil genoptage to af deres egne medlemmer. En pressemeddelelse for bandet meddelte, at gruppens 14. april og 21. april optrædener vil omfatte hologrammer af tidligere guitarist Hideto “Hide” Matsumoto og bassisten Taiji Sawada. Hide døde af et tilsyneladende selvmord i 1998. Taiji forsøgte selvmord, da han kom i politiets forvaring i 2011 og senere døde han efter at han blev fjernet fra livs-support fra sin familie.

Pressemeddelelsen bemærker også, at en “samling af gæster” vises på scenen med X Japan under forestillingerne. Yoshiki også vender tilbage til scenen mindre end et år efter sin nødsituation ryghvivel kunstig disk udskiftnings kirurgi.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,