Kantai Collection - Suzuki Toto

44,5% af japanske kvinder hader deres bryster

20. april 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

44,5% af japanske kvinder hader deres bryster

Japanske kvinder er blevet spurgt en række spørgsmål om deres bryster, hvilket har afsløret, at næsten halvdelen af de undersøgte kvinder er utilfredse med dem på en eller anden måde – de er tydeligvis ikke tilfreds med kun de første to bogstaver i alfabetet.

Himawari Livsforsikring opsamlede udtalelser fra 1.000 japanske kvinder i grupper på 250 i 20erne, 30erne, 40erne og 50erne.

Et af de generelle spørgsmål, de stod overfor, var, om de faktisk syntes om deres egne bryster. Kun 4,8% hævdede at kunne “lide dem” og 16,3% sagde, at de er “ligesom de” 25,5% der kan ikke lide dem, og 19% kan ikke lide dem overhovedet – 34,4% sagde dog at hverken kunne lide eller ikke lide dem.

Når de blev bedt om at bedømme deres bryster på en skala fra 1 til 100, viste gennemsnittet sig en ret beskeden 46,1 – hvilket formodentlig demonstrerer, at japanske kvinder mangler selvtillid eller er virkelig utilfredse med sig selv.

44,5% af japanske kvinder hader deres bryster

Ønsket om en større barm synes ikke nødvendigvis at være årsagen til deres skuffelse, da deres ideelle størrelser er blevet afsløret til 34,7% for C-cup, 26,9% for D, 10,7% for B, 10% for E, 3,2% for F, 0,7 for større end F, 2,8% for A og 11% for ingen ideel størrelse.

Kvinderne blev endda spurgt, hvilke vitale faktorer der skaber de bedste bryster:

60,1%: bounciness / perkiness
49,6%: “opadgående orientering”
38,2%: størrelse og kavalergang
32,4%: blødhed
31,4%: “en lys farve øverst”
27,1%: glathed
23,1%: kompakte brystvorter
10,8%: ingen særlige faktorer

44,5% af japanske kvinder hader deres brysterEndelig blev kvinderne spurgt, om de nogensinde havde følt sig forstyrret af noget, som en mand har sagt om deres bryster. 31,9% udtalte, at de på et eller andet tidspunkt havde en mindre flatterende kommentar, og resten tilsyneladende havde formået at tilfredsstille dem, de viste dem.