Anden Mumi forlystelsespark i Japan annoncerer sin åbning

Long-awaited Moomin theme park in Japan finally announces its planned grand opening

Hvis du har været i Japan i nogen tid, er du sikkert blevet bekendt med Mumi (Moomin på engelsk og japansk) – de hvide, flodhest-lignende væsner fra en række illustrerede bøger og tegneserier af den finske illustratør Tove Jansson. Bøgerne er forblevet bedst sælgende i Finland, Sverige og andre europæiske lande gennem årtierne, men de enkle, søde figurer er blevet kendte og elskede også i Japan. Derfor har annonceringen af Moomin Valley Park fået mange fans til at vente i spænding.

Moomin Valley Park åbner til marts 2019 i byen Hanno i Saitama Prefecture. Der er allerede en Moomin-tema park i samme by, der hedder Tove Jansson Akebono Children’s Forest Park, men den nye park ligger omkring Miyazawa-søen, ca. 6 km nord for den allerede eksisterende park.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i: