Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Light Novel adaption “Ore ga Suki nano wa Imouto dakedo Imouto ja Nai” begynder til oktober 2018

Light Novel adaption "Ore ga Suki nano wa Imouto dakedo Imouto ja Nai" begynder til oktober 2018

TV anime adaptionen af Ore ga Suki nano wa Imouto dakedo Imouto ja Nai (“The One I Love is My Little Sister But She’s Not a Little Sister“), en light novel serie skrevet af Seiji Ebisu og illustreret af Gintarou om en ung pige, som i det skjulte er en ecchi light roman forfatter, vil begynde at blive vist i Japan til oktober 2018. Ingen yderligere detaljer om produktionen er endnu blevet afsløret.

Den originale Ore ga Suki nano wa Imouto dakedo Imouto ja Nai light novel serie udgives i Japan af Fujimi Shobo under deres Fujimi Fantasia Bunko afdeling. Historien følger Suzuka Nagami, en junior high school student med fremragende karakterer og et elite image som elevrådets præsident. Suzuka vinder hemmeligt en stor light novel udgivelsespris, men emnet for konkurrencen er “en flirtende ældre bror / yngre søsters kærlighedskomedie”, så hun overbeviser sin ældre bror, Yuu, om at lade sig være forfatteren i hendes sted, selv selvom Yuu ikke ved noget om light novels eller moe kærligheds komedier.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Fantasy serien Sugar Apple Fairy får allerede en anden sæson til sommer.

Anime

Den umage Spy x Family familie vender tilbage med anden sæson til efteråret og en film til jul.

Anime

Der kommer mere Lum i 2024 når den ny udgave af Urusei Yatsura får en anden del.

Anime

Subarus prøvelser i den anden verden fortsætter i en tredje sæson af den populære Re:Zero.