Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Makoto Shinkai udvider 2014 bygge anime reklame til Sukima Switch musik video

Makoto Shinkai udvider 2014 bygge anime reklame til Sukima Switch musik video

Den anerkendte regissør Makoto Shinkai (your name., The Garden of Words) tog en pause fra at lave spillefilm for at samarbejde med bandet Sukima Switch om deres nyeste musikvideo. Sangen hedder “Mr. Kite” og fokuserer på livet for to teenagere og deres overgang til arbejdslivets verden i voksenalderen.

Seerne kan bemærke, at der er et overordnet tema, der fremhæver japanske byggearbejdere. Musikvideoen er ikke kun for at fremme Sukima Switchs nye album. Det er også et samarbejde med Japans Taisei Corporation, en virksomhed med fokus på civilingeniør arbejde, ejendomsudvikling og konstruktion. En 30-sekunders version af videoen skærer musikken helt væk til fordel for stemmen af en af de reklamens personer.

Den længere version af reklamen kombinerer tidligere animerede optagelser fra en 30-sekunders annonce for Taisei, som Shinkai producerede i 2014. Denne annonce fokuserede udelukkende på den mandlige karakter set i ovenstående musikvideo. Han fortsætter med at blive medlem af Taisei Corporation og arbejder som ingeniør på Noi Bai International Airport, der betjener hovedstaden i Vietnam.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Fantasy serien Sugar Apple Fairy får allerede en anden sæson til sommer.

Anime

Den umage Spy x Family familie vender tilbage med anden sæson til efteråret og en film til jul.

Anime

Der kommer mere Lum i 2024 når den ny udgave af Urusei Yatsura får en anden del.

Anime

Subarus prøvelser i den anden verden fortsætter i en tredje sæson af den populære Re:Zero.