Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Cosplay og mode

Attack on Titan anime inspireret lingerie, ur og paraplyer

Attack on Titan anime inspireret lingerie

Online-forhandler SuperGroupies afslørede sit nyeste Attack on Titan-produkter. Samlingen omfatter et undertøjssæt, armbåndsur og paraplyer inspireret af showets Survey Corps.


Undertøjssættet koster 10.584 yen og trækker inspiration fra Survey Corps uniformen. Den venstre BH-skål har Wings of Freedom-insigniaet.


Uret koster 15.984 yen, og Erwin’s Long Distance Enemy Scouting Formation inspirerede dets firkantede form. Den anden arm repræsenterer Survey Corps fremmarch uden for muren. Forsiden af uret har et design baseret på landskabet uden for uren.


Paraplyerne koster 7.334 yen og fås i to designs inspireret af Eren og Levi. Eren-designet indeholder franchiseens tre mure og Survey Corps, mens Levi-versionen indeholder heste og en Titan i en skov af gigantiske træer. Håndtaget på hver paraply indeholder fødselsdagen for Eren eller Levi.

SuperGroupies er begyndt at tage forudbestillinger, og forudbestillingsperioden lukker den 3. juni. Uret sendes i slutningen af september, og de øvrige varer sendes i midten af oktober.


Den tredje sæson af Attack på Titan TV anime serien får premiere den 22. juli.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X