Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Den populære light novel ‘Young Again in Another World’ kommer som anime til efteråret

Den populære light novel 'Young Again in Another World' komemr som anime til efteråret

Isekai fans har en ny serie til at se frem til da MINEs [New Life+] Young Again in Another World (Nidome no Jinsei o Isekai de) light novel serie kommer som anime til oktober.

MINE lancerede først serien på Shousetsu ni Narou hjemmesiden i januar 2014, hvor den har opnået over 189 millioner sidevisninger. Hobby Japan har udgivet fysiske udgaver siden november 2014, og de indeholder illustrationer af Kabocha.

Beskrivelse

Young Again in Another World  handler om Renya Kunugi, en 94-årig mand, der er klar til døden. Efter at dø, konfronterer han en pige, der hævder at være Gud, og hun har en anmodning: Smugle interdimensionale ressourcer ind i en anden verden. Gud frister Renya med en ny 18-årig krop og latterligt magtfulde færdigheder, men han accepterer jobbet på grund af chancen for at spise eksotiske fødevarer. Efter at have accepteret, vågner Renya op i en underlig ny verden med fantastiske kræfter, men han er ikke sikker på, om han vil overleve.

Folkene baag

 • Instruktør: Keitaro Motonaga (School Days, Jormungand)
 • Manuskript-forfatter: Takamitsu Kouno (Gabriel DropOut), Touko Machida (Chaika the Coffin Princess), Koujirou Nakamura (Mobile Suit Gundam Twilight AXIS) og Chabo Higurashi (Memories of 3.5)
 • Character designer: Makoto Takahoko (Fastest Finger First)
 • Lavet af: Seven Arcs Pictures (Trinity Seven)

Kilde

1 kommentar

1 kommentar

 1. Erik Weber-Lauridsen

  7. juni 2018 at 10:50

  Den bliver så alligevel ikke til noget på grund af forfatterens racistiske udtalelser
  https://animeguiden.dk/2018/06/07/new-life-young-again-in-another-world-anime-og-romaner-stoppet/

Skriv en kommentar

X