Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Romeo & Juliet inspirerede ‘Boarding School Juliet’ begynder til efteråret

Romeo & Juliet inspirerede 'Boarding School Juliet' begynder til efteråret

Fans af Romeo og Julie historier behøver ikke at vente længe på premieren af Boarding School Juliet (Kishuku Gakkou no Juliet). Den søde fortolkning af Shakespeares klassiske stykke vil begynde til oktober.

Yousuke Kaneda lancerede Boarding School Juliet i 2015, og den bedårende historie har fået en stor læserskab med næsten 1 million eksemplarer på tryk. Mangaen er en sød fortolkning af Romeo og Julie, der fokuserer mere på parret, der holder forholdet hemmeligt uden dødbringende magtkampe. Men alle på akademiet kan kampsport, hvilket fører til nogle intense kampe.

Synopsis

Yousuke Kanedas Boarding School Juliet handler om Romio Inuzuka (stemme af Yuuki Ono) og Juliet Percia (stemme af Ai Kayano), der er rivaliserende ledere af forskellige sovesale på et prestigefyldt akademi. På trods af at de er svorne fjender, risikerer Romio sit ry, da han erkender sine følelser for Juliet. Parret er måske forelskede, men de må holde deres forhold hemmeligt fra deres klassekammerater.

Romeo & Juliet inspirerede 'Boarding School Juliet' begynder til efteråret

Folkene bag

Seiki Takuno (Yamada-kun and the Seven Witches / Poco’s Udon World) instruerer adaptationen hos LIDEN FILMS (Akashic Records of Bastard Magic InstructorYamada-kun and the Seven Witches). Fumiaki Usui (Yamada-kun and the Seven Witches) fungerer som assisterende instruktør og Takao Yoshioka (Your Lie in AprilWorking!! Season 2) skriver manuskriptet. Yuuki Morimoto (Miss Monochrome) designer characters og Masaru Yokoyama (Yamada-kun and the Seven Witches) komponerer musikken.

Resten af stemmerne bag anime serien vil blive afsløret på et senere tidspunkt.

Romeo & Juliet inspirerede 'Boarding School Juliet' begynder til efteråret

 

 

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X