Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Shōmetsu Toshi smartphone spil laves til TV anime af Madhouse

Shōmetsu Toshi smartphone spil laves til TV anime af Madhouse

Wright Flyer Studios åbnede et websted for at annoncere, at dets Shōmetsu Toshi (Annihilated City) smartphone spil får en tv-anime adaption. Madhouse producerer serien og Pony Canyon producerer musikken. Taglinien på nedenstående visuelle lyder “Minder fortsætter med at leve.”

Shōmetsu Toshi smartphone spil laves til TV anime af Madhouse

Wright Flyer Studios og GREE lancerede spillet i Japan i maj 2014, og spillet har over 9 millioner downloads verden over. En opdatering med titlen Shōmetsu Toshi 2 udkom i november 2016.

Roller

  • Kana Hanazawa som Yuki
  • Tomokazu Sugita som Takuya
  • Yūichi Nakamura som Akira
  • Tarusuke Shingaki som Eiji (Researcher)
  • Aimi som Kikyō
  • Taisuke Nishimura som Geek
  • Mitsuki Nakae som Yumiko (Researcher)

Beskrivelse

Historien begynder en dag hvor en by bliver udslettet. Yuki er en ung kvinde, der siges at være den eneste person, der var efterladt i live fra byen efter udslettelsen, og Takuya er ensom og smugler. Sammen med brevet fra Yukis far går de mod byen, nu kaldet Lost, men uventede forhindringer står i deres vej. Tankerne bag dem, hemmelige og mystiske organisationer og skjulte sammensværgelser afventer Yuki og Takuya, da de bevæger sig tættere på mysteriet bag Lost.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X