Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Code Geass’ 1:1 Lelouch kan købes af fans

Code Geass' 1:1 Lelouch kan købes af fans

Bandai Premium hjemmesiden har afsløret Tōshindai POP ~ 1/1 Panel Prince ~ Lelouch Lamperouge standee.

Code Geass: Lelouch of the Rebellion character designer Takahiro Kimura lavede en ny illustration af Lelouch til den ny standee. På billedet har Lelouch fjernet sin maske efter at have arbejdet som Zero med Black Knights tidligere på dagen. Lelouch er 178 centimeter høj og kan foldes midt på til opbevaring.

Som billederne viser, kan denne Lelouch-standee deltage i fødselsdagsfester, deltage i fans’ private læsesessioner, hilse på ejeren om morgenen eller deltage i fritidsaktiviteter som karaoke og videoafspilninger. Selv om denne standee er en gennemsnitlig karakter cutout, er mulighederne for applikationer i fans hverdagsliv næsten uendelige.

Denne standee koster 7.560 yen, og Premium Bandai accepterer forudbestillinger indtil den 10. juli, Suzaku Kururugis fødselsdag. Ordrer bliver afsendt til september.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X