Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Pokémon Let’s Go Pikachu og Eevee ny spil annonceret til Switch

Pokémon Let's Go Pikachu og Eevee ny spil annonceret til Switch

Let’s Go Pikachu og Let’s Go Eevee kommer til Switch den 16. november ifølge Nintendo. Disse spil vil tage spillere hele vejen tilbage til Kanto-regionen for at indsamle den originale 151 Pokémon, og de vil føle sig meget anderledes end noget Pokémon-spil, vi har set. De vil endda have multiplayer.

Inspireret af Pokémon Yellow, hvor seriens maskot Pikachu fulgte omkring spillerens karakter, vil Let’s Go Pikachu og Let’s Go Eevee finde sted i Kanto, regionen fra de originale Pokémon-spil til Game Boy, og vil have de originale 151 Pokémon. I hver respektive version af spillet har du enten Pikachu eller Eevee sidder på din spiller karakter skulder eller hoved. Mens disse spil er de første rigtige Pokémon-spil til at komme til Switchen, meddelte Nintendo i dag også, at der er et “core” -pokémon-spil i udvikling til konsollen, planlagt til at udkomme sent i 2019. Spillet vil også indeholde en helt ny Pokémon, og nogle Pokémon fra Alola regionen.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X