Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Pokémon Let’s Go Pikachu og Eevee ny spil annonceret til Switch

Pokémon Let's Go Pikachu og Eevee ny spil annonceret til Switch

Let’s Go Pikachu og Let’s Go Eevee kommer til Switch den 16. november ifølge Nintendo. Disse spil vil tage spillere hele vejen tilbage til Kanto-regionen for at indsamle den originale 151 Pokémon, og de vil føle sig meget anderledes end noget Pokémon-spil, vi har set. De vil endda have multiplayer.

Inspireret af Pokémon Yellow, hvor seriens maskot Pikachu fulgte omkring spillerens karakter, vil Let’s Go Pikachu og Let’s Go Eevee finde sted i Kanto, regionen fra de originale Pokémon-spil til Game Boy, og vil have de originale 151 Pokémon. I hver respektive version af spillet har du enten Pikachu eller Eevee sidder på din spiller karakter skulder eller hoved. Mens disse spil er de første rigtige Pokémon-spil til at komme til Switchen, meddelte Nintendo i dag også, at der er et “core” -pokémon-spil i udvikling til konsollen, planlagt til at udkomme sent i 2019. Spillet vil også indeholde en helt ny Pokémon, og nogle Pokémon fra Alola regionen.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Anime

The Concierge at Hokkyoku Department Store er en kommende anime film om et stormagasin med dyr som kunder.

Anime

Om under en måned kommer endnu en serie om en lille senpai og hendes medansatte. Hende her er dog kun lille af højde, ikke...

Anime

Femte sæson Bungou Stray Dogs om de populære detektiver begynder allerede næste måned.