Pokémon Let’s Go Pikachu og Eevee ny spil annonceret til Switch

1. juni 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Let’s Go Pikachu og Let’s Go Eevee kommer til Switch den 16. november ifølge Nintendo. Disse spil vil tage spillere hele vejen tilbage til Kanto-regionen for at indsamle den originale 151 Pokémon, og de vil føle sig meget anderledes end noget Pokémon-spil, vi har set. De vil endda have multiplayer.

Inspireret af Pokémon Yellow, hvor seriens maskot Pikachu fulgte omkring spillerens karakter, vil Let’s Go Pikachu og Let’s Go Eevee finde sted i Kanto, regionen fra de originale Pokémon-spil til Game Boy, og vil have de originale 151 Pokémon. I hver respektive version af spillet har du enten Pikachu eller Eevee sidder på din spiller karakter skulder eller hoved. Mens disse spil er de første rigtige Pokémon-spil til at komme til Switchen, meddelte Nintendo i dag også, at der er et “core” -pokémon-spil i udvikling til konsollen, planlagt til at udkomme sent i 2019. Spillet vil også indeholde en helt ny Pokémon, og nogle Pokémon fra Alola regionen.

Kilde