Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Kimetsu no Yaiba anime info

Kimetsu no Yaiaba Anime Info

Koyoharu Gotouges Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba får en anime fra Ufotable ifølge den 4. juni udgave af Weekly Shonen Jump.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba begyndte at udkomme i februar 2016 og har rangeret godt i japanske læseres meningsmålinger, men er forholdsvis undergrund i forhold til Weekly Shonen Jump standarder.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba er mørkere og mere barsk sammenlignet med nye Weekly Shonen Jump titler. Den har mørkere temaer og dens kunst stil har vundet ros, som har ledt til sammenligninger til ældre shounen manga fra 80erne og 90erne.

Serien følger Tanjiro og hans søster Nezuko. Efter at have vendt hjem fra at sælge kul, ser Tanjiro, at hans familie er blevet myrdet, og at hans ensomme overlevende søster er blevet til en dæmon. Demon jægeren Tomioka kommer for at dræbe Nezuko, men han er overrasket over at se de to beskyttende hinanden. Nezuko, der stadig har menneskelige følelser, er mærkelig, hvilket fører Tanjiro til et forsøg på at genoprette Nezukos menneskelighed.

Produktionsoplysningerne deles på et senere tidspunkt.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X