Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

[New Life+] Young Again in Another World anime og romaner stoppet

[New Life+] Young Again in Another World anime og manga stoppet

The [New Life+] Young Again in Another World anime er blevet annulleret og light novels lagt på is.

Asahi Shimbun rapporterede, at Hobby Japan afbryder udgivelse af MINEs  [New Life+] Young Again in Another World light novels efter negative tilbagemeldinger i og uden for Japan. Hobby Japan undskyldte, men de sagde ikke, om stoppet af udgivelsen er midlertidig eller permanent.

Kort efter Hobby Japans beslutning blev anime seriens officielle hjemmeside opdateret med en erklæring om annulleringen. Den er ikke tilgængeligt for besøgende uden for Japan, men annulleringen er blevet bekræftet af brugere på Hachima Kikou-platformen.

Udviklingen er den seneste efter MINEs tidligere racistiske udtalelser om Kina og Korea. Mellem 2013 og 2015 henviste han konstant til Kina som “et insektland” og Korea som “det voldtagne land”, mens han betragtede folkene som undermennesker.

Tilføjelse af brændstof til ilden var, at MINEs synspunkter sev ind i hans værker. Hans hovedperson, Renya Kunugi, er kendt for at have kæmpet i en “verdenskrig” og dræbt mere end 3.000 fjender med en katana og yderligere 2.000 mennesker efter krigen.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X