Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Artikel

Romantisk manga om sikre passwords

Romantisk manga om sikre passwords

Der er ikke noget som manga der kan give en følelsesmæssig reaktion og få folk til at tænke. Japans IPA (Information-Technology Promotion Agency), en brancheorganisation, der fremmer god IT-praksis i Japan, gjorde indtryk, da det lejede snesevis af billboards i Tokyos trendy Harajuku-distrikt. Kampagnens mål var at få de unge til at tænke mere på adgangskode sikkerhed og styrken af deres passwords.

I stedet for at forkynde om, hvor vigtige adgangskoder er for os alle i vores moderne tidsalder, bragte billboardsne en række romantiske mangabilleder om forelskede unge, der fik stor opmærksomhed på internettet, hvilket hjalp med at sprede ordet og øge bevidstheden .

I et par uger bragte hvert billboard i Harajuku disse vigtige beskeder om adgangskoder, og hvorfor vi skal bruge god praksis. Peter fra J-List oversatte billederne, så de kunne blive værdsat af folk, der taler engelsk frem for japansk, og vi takker ham for denne mulighed for at læse en virkelig japansk annoncekampagne.

1 kommentar

1 kommentar

  1. JoaCHIP

    16. juli 2018 at 23:24

    Man må da tage hatten af for deres opfindsomhed. InfoSec og romance som tema? Den har været svær at finde investorer til, tror jeg. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Manga og bøger

En manga og populær mangaka stopper medens andre shounen manga kører lystigt videre og begynder på ny.

Anime

Trailere og info for kommende anime næste år: Helgener, kampe, mecha-arme og flere slags kærester.

Blog

Så virker kalenderen på siden igen efter lidt over en måneds nedetid. Den er opdateret med de events jeg kender til men send endelig...

Blog

Hvis du bruger siden så svar på en række spørgsmål for at gøre siden bedre fremad.