Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Artikel

Romantisk manga om sikre passwords

Romantisk manga om sikre passwords

Der er ikke noget som manga der kan give en følelsesmæssig reaktion og få folk til at tænke. Japans IPA (Information-Technology Promotion Agency), en brancheorganisation, der fremmer god IT-praksis i Japan, gjorde indtryk, da det lejede snesevis af billboards i Tokyos trendy Harajuku-distrikt. Kampagnens mål var at få de unge til at tænke mere på adgangskode sikkerhed og styrken af deres passwords.

I stedet for at forkynde om, hvor vigtige adgangskoder er for os alle i vores moderne tidsalder, bragte billboardsne en række romantiske mangabilleder om forelskede unge, der fik stor opmærksomhed på internettet, hvilket hjalp med at sprede ordet og øge bevidstheden .

I et par uger bragte hvert billboard i Harajuku disse vigtige beskeder om adgangskoder, og hvorfor vi skal bruge god praksis. Peter fra J-List oversatte billederne, så de kunne blive værdsat af folk, der taler engelsk frem for japansk, og vi takker ham for denne mulighed for at læse en virkelig japansk annoncekampagne.

1 kommentar

1 kommentar

  1. JoaCHIP

    16. juli 2018 at 23:24

    Man må da tage hatten af for deres opfindsomhed. InfoSec og romance som tema? Den har været svær at finde investorer til, tror jeg. 😀

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Vi kan sætte tjek ved endnu en sportsgren som anime: Cykelløb for kvinder.

Manga og bøger

Den ny Pokémon anime får en matchende manga.

Manga og bøger

Den krigsfokuserede 86 får en magisk spinoff alternativ fortælling.

Anime

En af de største og mest indflydelsesrige japanske skabere har forladt os.