Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Attack on Titan kop nuddel samarbejde

Attack on Titan kop nuddel samarbejde

Nissin Foods Cup Noodle instant nuddel mærke afslørede et nyt samarbejde med Attack on Titan anime serien. Samarbejdet promoverer brandets nye “Noodle Smoky Chili Soy Sauce Flavour”-nudler med det nye chili-sortiment af “mystery meat” -kuber.

I samarbejdets historie bor mennesker i en verden, der styres af Cup Noodle mystery meat (Titans), og de beslutter at kæmpe tilbage mod undertrykkelsen af ​​Nissin Foods og dets gigantiske væsner. I denne kamp for at redde menneskeheden bruger Survey Corps gafler og kedler af kogende vand for at bekæmpe de fjender, der forsøger at ødelægge dem. På den 729. mission for at undertrykke mystery meat monstrene møder de en “sjælden sort” af mystery meat, der adskiller sig fra normalt mystery meat. Survey Corps kæmper for at reagere på den uventede udfordring.

Samarbejdswebstedet streamer også seks Attack on Titan  “customer voice” videoer. I videoerne vises franchiseens personer som kunder, der prøver den nye kop nuddel smag. Alle samarbejdsvideoerne indeholder klip fra Attack on Titan anime serien med nyindspillet dialog og visuelle redigeringer, der indsætter elementer som gafler og kedler.

https://youtu.be/H8c4oLwfJRg

https://youtu.be/FrktLudyxY8

https://youtu.be/UUWvZi8MAQw

https://youtu.be/flW4MYNPa5s

https://youtu.be/4174E1lusTQ

https://youtu.be/pvEQ-ESUlv8

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X