Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Super Smash Bros. Ultimate Switch spil indeholder alle tidligere spilbare personer

Super Smash Bros. Ultimate Switch spil indeholder alle tidligere spilbare personer

Nintendo annoncerede detaljer om deres kommende Super Smash Bros. crossover kampspil til Nintendo Switch under deres Nintendo Direct E3 præsentation på tirsdag. Spillet hedder Super Smash Bros. Ultimate, og det er planlagt til at udkommer den 7 december 2018. Det vil omfatte alle spilbare kæmpere, der har været med i alle tidligere spil, herunder DLC.

Nye personer inkluderer Ridley fra Metroid serien, Daisy fra Mario serien og den tidligere antydede Inkling (mand og kvinde) fra Splatoon serien. Instruktør Masahiro Sakurai henviste til Daisy som en “ekkokæmper” til Peach – hendes kampstil ligner Peach, ligesom Lucinas er til Marths og Dark Pits til Pits.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X