Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

JRAs Pop Team Epic samarbejde streamer ny net anime kortfilm

JRAs Pop Team Epic samarbejde streamer ny net anime kortfilm

Den officielle hjemmeside for “Pop Team Epic Kinen” -samarbejdet mellem Pop Team Epic anime serien og Japan Racing Association (JRA) begyndte streaming af en helt ny original net anime. På samme måde som tv-anime serien indeholder kortfilmen forskellige segmenter i første halvdel, og stemmelæggerne ændres i anden halvdel med de samme segmenter.

Webstedet afslørede videoen, efter at brugerne oprettet mere end 1 million “tilskuere” karakterer med deres “Pop Team Epic Spectator Maker” -funktion. Webstedet giver brugerne mulighed for at tilpasse deres egne tilskuerkarakterer ved hjælp af anime’s bogstaver Popuko og Pipimi som base.

Samarbejdet vil også afholde en begivenhed på Tokyo Keibajō racetrack den 17. juni. Begivenheden vil præsentere fans for et præmie lotteri til T-shirts i limited edition, en fotoboks og udstillinger af Popuko og Pipimi. Derudover tilbyder en Twitter-kampagne flere chancer for at vinde samarbejds T-shirten.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X