Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Evangelions ikoniske tema sang får en HD musik video

Evangelions ikoniske tema sang får en HD musik video

Evangelions ikoniske tema sang får en HD musik video

Yoko Takahashi’s åbningsstema “Zankoku na Tenshi no Thesis” (“The Cruel Angel’s Thesis”) til 1995 Neon Genesis Evangelion TV anime serien har modtaget en HD musikvideo. King Records begyndte at streame videoen onsdag for at markere udgivelsen af ​​Takahashi’s “Zankoku na Tenshi no Thesis / Tamashii no Refrain” dobbelt A-side maxi single, som også udkom onsdag.

Animator Masayuki, der har tjent forskellige medarbejderroller i alle Evangelion anime-serier og film, instruerede musikvideoen. Ved hjælp af en musikvideo fra 2003 som base, redigerede de nye musikvideo HD-optagelser fra anime serien fra 1995. Den nye Evangelion-film producent Studio Khara producerede videoen.

Ud over “Zankoku na Tenshi no Thesis”, indeholder single-cd’en Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth afslutnings temasangen “Tamashii no Refrain” (“Soul’s Refrain”). Udgivelsen er udstyret med speciel cover illustreret af Masayuki. Illustrationen viser Evangelion Unit-01 med billeder af engle på sin rustning.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X