Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Seiko udgiver nye Ghibli ure, herunder limited edition 30 års jubilæum Totoro ure

Seiko udgiver nye Ghibli ure, herunder limited edition 30 års jubilæum Totoro ure

Det er en god tid at være en Ghibli fan lige nu. Med en Ghibli forlystelsespark på vej og Ghibli instruktør Hayao Miyazaki der holder pause i sin pensionering har fans mange ting at se frem til fra deres foretrukne animerede filmstudio.

Plus, selv med mange gode Ghibli-produkter, der allerede er tilgængelige, bliver nye Ghibli-produkter altid tilgængelige. Voksne fans af Min Nabo Totoro og Kiki, den lille heks kan især lide den nyeste serie af afslappede ure fra Seiko, som indeholder søde motiver fra disse klassiske animerede film.

Denne samling af otte ure er fra Seiko’s mærke til hverdagsbrug, Alba, og er designet til at være overkommelige, stilfulde ure, som Ghibli-fans i alle aldre kan bære. Hvert urskive design er subtile men søde, mens stropper og huse på uret er slanke og elegante. De er designet med kvinder i tankerne, men selvfølgelig kan enhver Ghibli-fan sætte pris på deres modne hilsen til disse elskede film.

Urenes skiver kommer i fire forskellige designs til hver film, i alt otte unikke slags, og læderremmen kommer i syv forskellige farver, så forhåbentlig kan enhver finde en stil, som de kan lide.

Læs mere i kilden

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X