Uramaru betragtes som Japans mest populære cosplayer. Hun har mange følgere på social media og er rutinemæssig gæst ved forskellige arrangementer.

Fans kan endda besøge Uramaru i Nagoya til hendes månedlige foto-op-sessioner.

Al opmærksomheden førte til en optræden i Abema TVs segment “Kyuuyo Meisai” (Salary Statement). Programmet kom ind på Uramarus løn, hvilket vil være chokerende for nogle fans.

Uramaru tjener 300.000 yen (17.426kr) på en typisk måned. Hendes indkomst er ret stabil, da hun er del af et talent bureau. Selvfølgelig svinger lønnen afhængigt af hendes tidsplan. Det anslås, at hun tjener 10.000 yen (581kr) pr. minut i fotosessioner med yderligere 1000 yen (5,81kr) for et dobbelt-take. For eksempel tjente Uramaru 277.000 yen (16.090kr) under optagelsen af ​​”Kyuuyo Meisai” segmentet.

Uramaru forklarede yderligere, at hun tjener penge fra varer, radiooptræden og design af personer. Efter alt er opgjort, kan hun putte 20-30% af hendes salg i lommen.

Abema TV fortalte at Uramaru lever en beskeden livsstil, der hjælper med at strække hendes budget. Uramaru lejer en 85.000 yen (4.937kr) studie lejlighed i Tokyo, og hun spiser typisk kop nudler. Det meste af hendes garderobe består af kostumer, men alt andet holdes til et minimum.

Du kan følge Uramarus cosplay eventyr på Twitter.

Kilde

Tagged i:

,