Kold sød bønneis slik aroma kartoffelchips med salt

24. juni 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Sommeren er over os, hvilket betyder, at alle i Japan kæmper for måder at slå den forestående varme og fugtighed i de kommende måneder. For nogle betyder det at samle på kølesprays, mens andre ser frem til at fange kolde nudler idet de glider gennem køligt rindende vand.

Det er en fantastisk tid på året for Imuraya, producenterne af Azuki Bar-isen. Fremstillet med den særprægede japanske smag af azuki sødebønner er disse mange års velsælgende godbidder en væsentlig del af sommeren i Japan.

Som navnet på det nye produkt indebærer, anbefales chipsne at blive afkølet for at genskabe Azuki Bar spise oplevelsen i en chip. Selvfølgelig, hvis du vil nyde dem ved stuetemperatur, vil chips-politiets ikke komme og stoppe dig, men du vil kun snyde dig selv i sidste ende.

Smagsstofferne er i gode hænder da Yamayoshi er dem bag wasabi-oksekøds smag mesterværket Wasa beef potato chips.

Faktisk kan du vinde et plys legetøj af Wasabeef-maskoten, Wasatchi, sammen med andre præmier i de første to uger af Imuraya Supervised Salt Azuki Flavored Eat It Chilled?! chips udgivelse i deltagende nærbutikker over hele Japan.

Kilde