Shika no Ō Novels af Moribitos Nahoko Uehashi kommer som anime

Twitter-kontoen for Kadokawa Bunko-romanens aftryk afslørede onsdag, at Nahoko Uehashis (Moribito, The Beast Player Erin) Shika no Ō (The Deer King) fantasy roman serien har et anime-projekt i produktion.

Kadokawa udgav oprindeligt romanerne i to bind samtidigt i september 2014 og derefter blev serien genudgivet i fire bind i juni og juli 2017. Romanerne har mere end 1,5 millioner eksemplarer i tryk.

Beskrivelse

Romanerne handler om Van, lederen af en gruppe soldater, der forventede at dø medens de kæmper for deres lande mod et stort imperium, der søger at indarbejde deres hjem i sit kongerige. I stedet for at dø bliveer Van taget som slave og smidt i en saltmine. En nat angriber en række mærkelige hunde saltminen, og en mystisk sygdom bryder ud. Under angrebet griber Van muligheden for at flygte, og han møder en ung pige. Andetsteds spredes rygter, at kun indvandrere bliver dårlige af denne mystiske sygdom. Den medicinske forsker Hossal risikerer sit liv i at søge efter en kur. Læger studerer også en far og et barn, der synes at have overlevet sygdommen. Romanerne fortæller de sammenhængende historier og båndene mellem dem, der kæmper imod en grusom skæbne.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i: