Aguu: Tensai Ningyō Anime Trailer (15+)

Studio DEEN begyndte at sende en anden reklamevideo for Aguu: Tensai Ningyō (Aguu: Genius Dolls), tv-anime-tilpasningen af Yichun Juns kinesiske tegneserie Aguu (Devil Dolls), mandag.

Anime vil have premiere den 9. juli og vises mandag aften ved midnat (effektivt tirsdage kl. 00.00). Serien vil vises på Tokyo MX, Sun TV, KBS Kyoto og BS11. En pre-broadcast special med stemmelæggerne vil have premiere i samme tidsrum på samme netværk den 2. juli.

Beskrivelse

I historien er der mennesker omkring os – ledere, iværksættere, berømte stjerner og vidunderbørn – som ikke behøver at lægge stor indsats og kaldes genier. Men disse genier har alle noget til fælles: de har alle et bestemt “noget”, en hemmelighed, at de ikke kan tale om med almindelige mennesker. Den hemmelighed er “Aguu.”

Anime serien handler om Ai, som er en almindelig pige og en danser. Hendes ven Machi er også danser, men Machi er et geni. At se på Machi’s talent får ofte Ai til at føle sig nede. Men en dag finder Ai ud af Machis hemmelighed: Aguu, de håndfladestørrelse væsner, der giver geni talenter til dem, der holder dem. For at redde Machi, der er blevet en “syerske”, der laver Aguu, bliver Ai en “Frelser”. Frelserne er en gruppe mennesker, der har kæmpet mod syerskene i generationer.


Mere information i kilden.

Kilde

Kategoriseret i: