Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Aguu: Tensai Ningyō Anime Trailer (15+)

Aguu: Tensai Ningyō Anime Trailer (15+)

Aguu: Tensai Ningyō Anime Trailer (15+)

Studio DEEN begyndte at sende en anden reklamevideo for Aguu: Tensai Ningyō (Aguu: Genius Dolls), tv-anime-tilpasningen af Yichun Juns kinesiske tegneserie Aguu (Devil Dolls), mandag.

Anime vil have premiere den 9. juli og vises mandag aften ved midnat (effektivt tirsdage kl. 00.00). Serien vil vises på Tokyo MX, Sun TV, KBS Kyoto og BS11. En pre-broadcast special med stemmelæggerne vil have premiere i samme tidsrum på samme netværk den 2. juli.

Beskrivelse

I historien er der mennesker omkring os – ledere, iværksættere, berømte stjerner og vidunderbørn – som ikke behøver at lægge stor indsats og kaldes genier. Men disse genier har alle noget til fælles: de har alle et bestemt “noget”, en hemmelighed, at de ikke kan tale om med almindelige mennesker. Den hemmelighed er “Aguu.”

Anime serien handler om Ai, som er en almindelig pige og en danser. Hendes ven Machi er også danser, men Machi er et geni. At se på Machi’s talent får ofte Ai til at føle sig nede. Men en dag finder Ai ud af Machis hemmelighed: Aguu, de håndfladestørrelse væsner, der giver geni talenter til dem, der holder dem. For at redde Machi, der er blevet en “syerske”, der laver Aguu, bliver Ai en “Frelser”. Frelserne er en gruppe mennesker, der har kæmpet mod syerskene i generationer.


Mere information i kilden.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Instruktøren Sung Hoo Park har arbejdet 10 år på en ny historie der nu bliver til anime.

Anime

Den lille pige med de store eksplosioner (ikke hende, den nyere af dem) får sin serie til april 2023.

Anime

Til januar begynder serien om en pige og en fyr der er bros i en sådan grad at hun kæmper for at slippe ud...

Anime

Disney+ får en serie der blande live-action og anime til at vise den virkelig verden og en fantasy verden respektivt.