Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Re:Stage! projekt om mellemskole idoler får anime

Re:Stage! projekt om middle school idoler får anime

Re:Stage! projekt om middle school idoler får animeDen officielle hjemmeside for Re: Stage!, Monthly Comptiq magazine og Pony Canyons multimedieprojekt om idol sangere i mellemskolen, meddelte at en anime-tilpasning har fået grønt lys. Meddelelsen blev først offentliggjort på “Re:Stage! Prism☆LIVE!! ~2nd Stage~ Ready for Dream” eventet i Tokyos Yamano Hall. Selvom meddelelsen ikke angiver anime seriens medium, vil projektgruppen afsløre “udsendelsesplan, folkene bag og andre detaljer” senere.

Beskrivelse

Historien er handler om førsteårseleven Mana Shikimiya (Amane Makino), da hun forfølger sine drømme om at vinde Prism Stage, den konkurrence, der bestemmer den største mellemskole idol.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X