Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Studio Ponocs Modest Heroes anime antologi film udgiver 1. animerede trailer

Studio Ponocs Modest Heroes anime antologi film udgiver 1. animerede trailer

Den officielle hjemmeside for Studio Ponocs tredelige anime-antologifilm Modest Heroes (Chiisana Eiyū: Kani til Tamago til Tōmei Ningen) afslørede sin første animerede trailer. Traileren afslører filmens afsluttende temasang “Sayonara Eiyū” af Kaela Kimura.

Studio Ponoc beskriver shorts som “fortællinger om beskedne helte i vores tidsalder.”

Modest Heroes har premiere den 24. august som det første del af Ponoc Short Films Theatre (Ponoc Tanpen Gekijō), en antologi af anime kortfilm opdelt i dele med forskellige temaer. Yoshiaki Nishimura krediteres som producent af projektet.

Flere oplysninger i kilden.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X