Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Vegeta sælger køleskabe

Vegeta sælger køleskabe

Opgradering af dine husholdningsapparater er nok ikke det de fleste tænker på, medens de ser Dragon Ball – men en ny kampagne fra Toshibas livsstil offshoot Pint! lader Vegeta introducere en til glæden ved et nyt køleskab.

Toshiba VEGETA kom først ud i 2016, således navngivet, fordi den er optimeret til at holde grøntsager friske. Toshiba lavede sjov med køleskabets navn under dets første lancering, og Dragon Ball-karakteren er tilbage om bord med en ny reklame og gave konkurrence.

Udover den skræddersyede video har Toshiba lanceret et VEGETA website hvor besøgende kan udforske køleskabets indre.

Mere information i kilden.

Vegeta sælger køleskabe

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X